+34 656871284 [email protected]

Este jueves 21/02 comienza nuestro viaje por los centros cívicos de Barcelona con La Estación del Este!

Una estació de trens on tots arriben de l’est. I tots, carregats de melodies.

Una estació de trens on es troben músics arribats d’arreu. Músics d’aquí i d’allà, però tots enamorats de l’est, de les músiques que ens arriben d’allà, de les músiques que s’han fet allà durant anys; melodies que han passat de generació en generació, de músic a músic, d’espectador a espectador.

Una estació de trens que és encreuament de camins, de tradicions, de folklores; de músics que van i de músics que venen; de músics que es troben i es retroben per tocar plegats, per celebrar festes junts, per divertir-se en companyia mentre revisiten moments i paisatges que ens faran viatjar i ens ajudaran a descobrir les sonoritats klezmer i altres partitures arribades dels Balcans.

La música klezmer, de la qual es tenen les primeres referències a l’edat mitjana, és la que es feia a les comunitats dels jueus asquenazites de l’Europa de l’Est. Aquesta música, que va absorbir tradicions arribades de terres eslaves i de l’Orient Mitjà, acostuma a tenir un aire festiu perquè tradicionalment era la que s’interpretava durant els casaments i altres festivitats.

Clarinet: Robindro Nikolic. Contrabaix: Alejandro Fränkel. Percussió: Yehosua Escobedo. Guitarra: Mariano Olivera. Guitarra: Nico Sánchez. Veu: Ugne Daniele Reikalaite

 

 

Contacta con Nico